1oflads
ТЕЛЕВИЗИОНЕРИТЕПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

Здравейте и от групата на телевизионерите. Да ви се представим с една снимка:

televizia-ob6ta-snimkaТова сме ние (горе, отляво - надясно): Сашо Цегриловски, шефът на телевизията, която ни партнира, Галя, Лора, Стаси, Силви, Тина, Катрин Карабельова (първата седнала), Жоро, Мария и Рени. На долния ред, пак отляво надясно, са: Ади, Кати Илиева, Дани и нашата продуцентка: Марги Петрова.

За времето на нашата практика научихме, че да разказваш в картина и звук не е като да разказваш вицове на приятели. Но пък това е гъдела на телевизионерството. Успяхме да направим, освен тестовото си предаване, цели 3 собствени предавания, които ще ви представим тук. Разбира се, това не са единствените материали, които смятаме да правим. А и темите, захванати от нас, няма да изоставим. Но, за нас е особено важно, да ви представим първите си стъпки. Знаем, че щом сте с нас на този сайт, можем да разчитаме на възможността заедно да показваме светът, който не харесваме, и светът, в който искаме да живеем. Разбира се, ако и вие искате това! Пишете ни на:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Повече за сайта и начина за вашето участие в него - вижте тук.

 

НЕКА ВИ ПОЖЕЛАЕМ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

ПЪРВОТО НИ ЖИВО ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ, ИЗЛЪЧЕНО ПРЕЗ ЯНУАРИ, 2010 БЕ ПОСВЕТЕНО НА ТЕМАТА ЗА МЛАДЕЖКАТА АГРЕСИЯ:


                  

ПРЕЗ ФЕВРУАРИ УСПЯХМЕ ДА ЗАСНЕМЕМ И ИЗЛЪЧИМ ПРЕДАВАНЕ ПО ТЕМАТА "ФИЛМИТЕ И КНИГИТЕ ЗА ВАМПИРИ - ЗА ЛЮБОВТА, ПРЕДАНИЯТА И СЪВРЕМЕННАТА МЛАДЕЖКА КУЛТУРА":

     

А ЗАЩО НИ Е ВЕЧЕРЕН ЧАС? КОЙ СПАЗВА ПРАВИЛАТА И ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ВЕЧЕРНИЯ ЧАС? ТЕЗИ ВЪПРОСИ БЯХА ПРИЧИНАТА ПРЕЗ МАРТ ДА НАПРАВИМ И ТРЕТО ПРЕДАВАНЕ С ПОМОЩТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ НИ ОТ РИЛА ТВ:

Това са нашите първи опити за правене на "жива телевизия". Знаем, че може да се намерят кусури на това, което сме направили. Но и знаем, че само с вас можем да направим  много по-добри неща. Пишете ни! Всяка ваша идея, филм, произведение ще намери място на този сайт, защото той е за всеки, които се чувства млад и иска светът да е по младежки ярък и чист.

 

Да участвам в живота си

Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук