Албуми Рок академия - Дупница
1oflads
Rock Academy Album 2010ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

Албумът "Rock Academy Dupnitsa 2010" е издаден през ноември 2010 година от сдружение "Партньори - Дупница" като резултат от творческата работа на четири от младежките групи към Рок Академия Дупница, създадена по проект "Музика за едно различно бъдеще", финансиран от фондация "Спасете децата", Малмьо, Швеция. Албумът съдържа 8 изцяло авторски песни (музика, текст и аранжимент) на групите Hell Detonation ('Detonated world' & 'Dirty little secrets'); Savage ('The waterfall of my soul' & 'I believe'); Remorse ('Obey' & 'War') и Kinslayer ('Lonely soul' & 'The chosen one'). Сдружение "Партньори - Дупница" притежава правата за издаване и разпространение на албума.


 Рок Академия Дупница Рок Академия Дупница Рок Академия

Rock Academy Dupnitsa Rock Academy Dupnitsa Rock Academy

Песните можете да чуете тук

 
1oflads
the way of salvation album 2009ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

THE WAY OF SALVATION'09

The_way_of_salvation_album


Албумът "The way of salvation" бе издаден през 2009 година от групите "Katharsis" и "Satan's slaves" като резултат от изпълнението на проекта "Социално включване чрез музика", осъществен в Дупница от Фондация "Партньори - България" чрез сдружение "Партньори - Дупница" и с финансовата подкрепа на "Save the Children - Malmo", Швеция. Проектът  доказа, че младежите в Дупница са талантливи и могат да бъдат изключително успешни, ако някой подкрепи усилията им. Албумът включва по три авторски песни на всяка една от двете групи. Успехът и желанието на младежите от Дупница да се занимават с музика, като така подобряват своя училищен успех и представяне, като цяло, даде основание на приятелите ни от "Save the Children - Malmo" - Швеция да финансират продължение на усилията на сдружение "Партньори - Дупница" в тази посока чрез проекта "Музика за едно различно бъдеще".

Ако кликнете тук или на заглавието на албума над изображението, ще можете да чуете парчетата от първия албум на групите от нашата академия. 

The way of salvation The way of salvation Dupnitsa

 


Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук